trouwfotograaf groningen

Trouwfotograaf in Groningen

Trouwen liefdevol vastgelegd.
Vraag vrijblijvend advies.


Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen. Nu begint de zoektocht naar een trouwfotograaf die jullie bruiloft wil vastleggen. Het doel van elke fotograaf is om een écht verhaal over te brengen door fotografie. Foto's waar je met trots op kunt terugkijken. Niet zomaar 'kiekjes' maken maar écht laten zien wat er op jullie trouwdag gebeurt en de mooiste herinneringen vastleggen. 


Jouw stijl, mijn stijl. Elke fotograaf heeft een stijl en die stijl moet je aanspreken. Van tevoren hebben we besproken wat jullie wensen zijn en als trouwfotograaf heb ik verschillende pakketten voor je klaarliggen met diverse tarieven. Maar voordat we over de kosten beginnen, is het natuurlijk belangrijk om te weten of we een klik hebben. Dat begint met een kennismaking!


Stapelverliefd fotografie legt elk moment liefdevol vast. Ook jullie mooiste dag, de trouwdag! Ik werk als trouwfotograaf in Groningen maar ben landelijk inzetbaar. 
De allereerste stap is contact opnemen voor het maken van een afspraak. Jullie trouwdag vergt veel voorbereiding en het zoeken van een geschikte locatie en een trouwfotograaf kost best een beetje energie. De voorbereidingen zijn leuk en spannend. Bel of mail gerust, ik denk graag met jullie mee. Tip: wees niet te met plannen en regelen want ik moet wel beschikbaar zijn. Op jullie dag ben ik er vanaf het begin bij maar wel onopvallend. Trouw en geniet, ik leg het allemaal vast. Hebben we een afspraak dan krijgen jullie van te voren een uitgebreide vragenlijst, een beveiligde omgeving online met een eigen inlogcode. Na afloop een preview en wanneer alle foto's klaar zijn, ontvangen jullie een link met een code om alle foto's te bewonderen. Uiteraard ook een usb-stick met alle foto's. De foto's worden minimaal bewerkt omdat ik jullie verhaal zo echt mogelijk wil overbrengen. Dát is Stapelverliefd Fotografie. 

 

Wil je graag weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Check dan mijn beschikbaarheid!

 

trouwfotograaf groningen
trouwfotograaf groningen
trouwfotograaf groningen
trouwfotograaf groningen
trouwfotograaf groningen
trouwfotograaf groningen
trouwfotograaf groningen