Cakesmashfotograaf in Groningen

"De eerste verjaardag op een bijzondere manier vieren"


Cakesmashfotografie. De eerste verjaardag op een bijzondere en feestelijke manier vieren met een Cakesmash, het wordt steeds vaker gedaan. Lekker kliederen met taart en super leuk om te doen. Een blije toet onder de taart. Het is feest en dat mag gevierd worden!


Lekker kliederen. En vooral ook smullen! Je kleintje dat lekker losgaat op een taart is het waard om vast te leggen. Een cakesmash wordt vaak tussen 1 en 2 jaar leeftijd gedaan. De bedoeling is dat het kindje zoveel mogelijk plezier heeft!


Een cakesmash is een leuke en originele manier om de eerste (of tweede) verjaardag van je kindje te vieren en mooie herinneringen vast te leggen. Vooraf maken we duidelijke afspraken en is de veiligheid van het kindje erg belangrijk. De taart mag niet te groot zijn, er mogen geen harde stukken in zitten en het kindje moet zich lekker voelen in de setting. Sommige kindjes vinden een cakesmash setting erg spannend en worden daar een beetje verdrietig van. We nemen rustig de tijd om het kindje te laten wennen. Alles is mogelijk voor extra plezier en super leuke foto's. Bijvoorbeeld bellenblaas, feestvlaggetjes en een mooie achtergrond. Plan een cakesmash wel ruim van tevoren in! Ik ben gemiddeld een uurtje aan het fotograferen want de ervaring leert dat het kindje na een uur echt moe wordt. 

cakesmash Groningen
cakesmash Groningen
geboortefotograaf Groningen
cakesmash Groningen