Huisdierfotograaf in Groningen

"Een huisdier is een geliefd gezinslid"


Huisdierfotografie. Jouw liefste, meest trouwe viervoeter waar je een bijzondere band mee hebt; je steun en toeverlaat. Een huisdier is een geliefd gezinslid en steeds meer baasjes kiezen voor een leuke, gekke, lieve reportage binnen óf buiten.


Hond, paard, hamster of kat. Het maakt mij niets uit. Als echte dierenliefhebber en elk moment om vast te leggen is spannend, grappig, liefdevol en het vergt in enkele gevallen een dosis geduld. Dieren zijn onvoorspelbaar maar dat maakt een reportage uitdagend leuk.


Elk huisdier heeft een eigen karakter en een eigen willetje. De één ligt heerlijk te knorren en laat alles gebeuren terwijl de ander niets van mij moet weten want 'wat wil dat mens toch van mij'. Daarom is het voor mij heel handig dat we van te voren bespreken hoe jouw viervoeter zich gedraagt wanneer er vreemden in de buurt zijn. Een huisdier kan schrikken van geluiden en flitslichten. Daar houd ik zoveel mogelijk rekening mee. Ook een afscheid kunnen we liefdevol vastleggen. Hiervoor is dan wel toestemming nodig van de dierenarts of, indien nodig, veearts. Houd er wel rekening mee dat menig huisdier niet kan 'poseren'. 

dierenfotograaf Groningen
huisdierfotograaf groningen
huisdierfotograaf Groningen
huisdierfotograaf Groningen