trouwfotograaf groningen

Zwangerschapsfotograaf in Groningen

en alles wat je over zwangerschapshoots wilt weten


Zwanger! Wat een bijzondere tijd. Elke maand is een mijlpaal en op een gegeven moment kom je niet meer om die trotse buik heen en wordt het tijd om dit voor eeuwig vast te leggen. Heb je een leuke locatie gevonden? dan maken we er gelijk een gezellige middag van.  Geen locatie of accessoire is te gek, dit wordt fun!


De fotoshoot. Elke fotograaf heeft een stijl en die stijl moet je aanspreken. Van tevoren hebben we besproken wat jullie wensen zijn en als trouwfotograaf heb ik verschillende pakketten voor je klaarliggen met diverse tarieven. Maar voordat we over de kosten beginnen, is het natuurlijk belangrijk om te weten of we een klik hebben. 


Elke zwangerschap is bijzonder en misschien is dit wel je eerste zwangerschap. Hoe dan ook; het is ontzettend spannend. Die prachtige bolle buik is echt iets om trots op te zijn.  Als zwangerschapsfotograaf maak ik foto's van jou alleen of samen met je partner. Wat jij wilt en waar jij je fijn bij voelt. Maar misschien wil je wel met vrienden, vriendinnen, familieleden of met het hele gezin op de foto. Alles is bespreekbaar. We maken de foto's wanneer je rond de 32/36 weken zwanger bent. In sommige gevallen is het wenselijk om dit eerder of later te doen. Bespreek dit gerust. Wees wel op tijd met boeken want ik moet wel beschikbaar zijn! Ik ben zwangerschapsfotograaf in Groningen en omstreken.  Heb je een mooie buiten locatie op het oog dan bespreken we samen de mogelijkheden. Zelf weet ik ook nog een paar leuke, rustige plekjes. Ideetjes zijn ook altijd van harte welkom. 

Tip: wil je na de zwangerschapsshoot direct een geboorteshoot én newborn shoot inplannen, dan krijg je een geweldige korting van mij. 

 

zwangerschapsfotograaf groningen
zwangerschapsshoot groningen
zwangerschapsfotograaf groningen
zwangerschapsfotograaf groningen